Blogg

En tanke om skogsvägar 7 september, 2011

Igår på vägen hem från Halmstad åkte jag inom Knäred för att göra ett litet jobb till Hallandsposten, måste dock tillägga att vägen till Knäred är rätt långtråkig och ändå tar den inte speciellt lång tid att köra.

Körde med min lilla röda bil och enligt gps’n skulle jag ut på en skogsväg. Inte så farligt, jag har varit ute på skogsvägar förr med den bilen och den går som en klocka så jag var inte oroad. Men vägen var fylld med gropar och i groparna var det vatten. Så efter jobbet när jag stannade på Maxi för att möta upp Alexander och Lovisa insåg jag hur skitig bilen hade blivit. Stackars bil var tanken och jag tänkte inte mer på det förrän imorse när jag tog mig ut till bilen för att köra till Halmstad igen och åter igen ser hur skitig den är.

Så för att slippa tanken varje morgon jag sätter mig i bilen, så får jag väl helt enkelt ta tag i det hela och tvätta den. Men jag kan nog dra ut på det lite till, för tror inte det finns något tråkigare än att tvätta sin bil och inse att den ändå är hyfsat smutsig bara några dagar senare.

För att bildsätta detta inlägget tänkte jag ha en bild på bilen, men jag vill helt enkelt inte se hur skitig den är igen. Så jag säger bara ”Somliga går med trasiga skor”, somliga går helt utan skor.

/Benjamin


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>